Skriv dina drömmar i ditt CV

CV på internet


skrivet den 22 jun av Admin, klockan:09:50
Jag sitter där framför datorn orolig, utan den där rätta teknikska kompetensen är jag rädd att det blir fel. Min CV som jag ska skicka kan ju avgöra min framtid. Detta var enda chansen att söka detta jobb via företagets rekryteringsdatabas. Ett sätt som bara blir mer och mer populärt. Förutom att den ska vara bra med alla mina meriter finns det en viktig detalj där frågan är i vilken ordning ska man sätta dem? Utan tips från andra arbetssökande måste jag ordna detta på egen hand. Nu ska jag ändå fixa detta och även lagra min CV elektroniskt på rätt sätt i XML format. En standard som används och som jag lärde mig sist när jag var på besök på arbetsförmedlingen. Jag letar en sista gång upp det aktuella företaget och hittar lite flikar om vad företaget sysslar med. Jag trycker sedan ut aktuella och intressant fakta som jag bestämmer mig att använda på en punkt som ska heta ”övriga frågor” där jag vill informera om vad jag vet som väntar. Min sista undran blir ändå om det kommer ringa eller svara mig via internet, eftersom detta är första gången jag skickar en ansöka på detta sätt kommer det pirra lite extra på denna väntan om min nya elektroniska CV håller måttet.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt