Skriv dina drömmar i ditt CV

Foto eller inte


skrivet den 13 dec av Admin, klockan:12:11
Jag satt för ett antal dagar sedan i ett sällskap där det satt men en chef för ett medelstort företag i Stockholm. Han skulle just nu anställa nya personer till sitt företag och vi kom på något sätt in på detta och började prata om CV och hur man skulle skriva det och hur har valde när han fått in en massa ansökningar. Vi fastnade vid just det här med om man skulle skicka med ett foto eller inte. Jag har själv alltid sett det som positivt att bifoga ett foto med i sitt CV. För mig är det något som verkligen visar vem du är och jag har hela tiden tänkt att det är en viktig detalj som man bör ha med. Jag har aldrig över huvud taget tänkt tanken på att det skulle påverka mitt CV negativt och än mindre på att det kanske fanns en chans att jag skulle bli bortplockad helt på grund av att jag skickar med ett foto.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt