Skriv dina drömmar i ditt CV

Många gör skillnad


skrivet den 07 dec av Admin, klockan:08:12
När man skriver en CV är det ofta att ett så kallat personligt brev eller en meritförteckning följer med. Många idag gör skillnad på dessa två typer av brev som som man måste ha i en fullgod CV. Fast jag håller inte med, speciellt om vi talar om meritförteckning. En meritförteckning är ju vad det låter en mindre rad text med de meriter du har skaffat dig under åren både när det gäller på den personliga sidan och inom arbetslivet. Att då ha det för sig själv är inget jag yrkar på. Tvärtom ska dina meriter lyftas fram i din CV och synas där och inte i ett eget papper vid sidan om. Min fulla övertygelse är att ju mer samlat allt detta är och de som du ska presentera, desto bättre är det och det är även enklare och smidigare att hantera. Nu vet jag att många ändå gör skillnad på detta, men jag vill ändå lyfta fram det sätt jag tycker är bäst när det gäller sin CV och sin meritförteckning.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt