Skriv dina drömmar i ditt CV

Min egna CV


skrivet den 30 jun av Admin, klockan:09:57
 Under åren har jag skrivit ett antal CV till olika arbetsgivare. En sak som jag lärt mig under åren är att två viktiga ting att ta hänsyn till och som jag ofta blivit påmind om av de som jag träffat vid en anställningsintervju. 1.Att den inte är för lång. Max två A fyra med en praktisk och överskådlig beskrivning av de arbetsplatser och andra jobb du tidigare har haft.  2.Att jag inte upprepar det jag skrev i min CV i mitt personliga brev som jag idag skriver vid sidan om. Undvik även för långa uppehåll. Hellre mycket text på liten yta istället för lite text i taget på fler sidor. Det som är av allra största vikt är att väcka någon form av intresse hos den aktuella rekryten eller annan ansvarig som sköter den biten. Min CV skriver jag också på vitt papper med svart text och i Times New Roman form. Att försöka göra det snyggare och mer med still och lägga in en massa färger eller specialtecken, det tjänar ingen på. Varje ansökningshandling är också unik och försök anpassa den till den typ av jobb du söker och justera lite grann efter behov och gärna någon form av sammanfattning längst ner och det gärna i ditt personliga brev och lägg då gärna vikt på detta intresse av att du verkligen vill börja jobba.
     

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt