Skriv dina drömmar i ditt CV

Överlämna ditt CV personligen


skrivet den 31 dec av Admin, klockan:12:17
En sak slog mig nu när jag skrev och speciellt med tanke på det som jag skrev att det idag allra vanligaste är att skicka sitt CV elektroniskt. Men vad sägs om att vara annorlunda och sticka ut från mängden genom att överlämna ditt CV personligen. Skriv ut ditt CV och lägg det i ett kuvert och sök upp den som har hand om anställningarna och överlämna ditt CV personligen. Då får du samtidigt en chans att presentera dig själv och detta gör att du samtidigt sticker ut från mängden. Jag tror att detta kan vara positivt att göra. Och jag tror att detta ökar dina chanser att få jobbet eller att i alla fall bli kallad till en intervju där du mer ingående får en chans att berätta om dig själv. Detta är också något som tas upp i artikeln som jag läste hos frisören, just att man ska ta verenda chans och tillfälle att visa sig själv.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt