Skriv dina drömmar i ditt CV

Proffesionell CV hjälp


skrivet den 29 jun av Admin, klockan:09:57
Precis som med mycket annat så är USA för ut och denna form av professionell hjälp och skriva en bra CV funnits där över i 15 år. Själv letar jag på nätet efter en svensk motsvarighet, men hittar inte många konkreta som har detta som yrke. De få jag hittar är svindyra och omständliga och detta alternativ till er som behöver hjälp med er CV vänd er inte till dessa som många andra skulle göra detta minst lika bra helt gratis. En god granne. En nära släkting. Din svärfar eller svärmor som varit med länge i branschen. Frågan jag också ställer är om någon helt utomstående ska skriva din CV, hur personligt blir det då. Om en nära anhörig istället gör det känns det mer naturligt. Detta är ju ändå din egna reklamfilm mot en förhoppningsvis tryggad framtid och därför är det bra om du själv kan och vill göra så mycket som möjligt på egen hand och gärna allt själv, men behöver du ändå ett visst bistånd och stöd välj då inte denna professionella hjälp när det finns bättre på närmare håll. Själv fick jag utmärkta tips av min granne som är brandmästare hur jag skulle utforma min CV och det visade sig att fungera på ett alldeles utmärkt sätt.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt