Skriv dina drömmar i ditt CV

Så skriver du ditt CV


skrivet den 17 aug av Admin, klockan:09:11
Jag tänkte under den kommande tiden att titta på de olika beståndsdelarna när man skriver sitt CV. I första hand blir detta mer övergripande, men det är inte omöjligt att jag kommer att kika på detta mer i detalj i ett senare skede. De punkter jag tänkte gå igenom är flera här följer de saker jag tycker är viktigast att skriva om och lyfta fram i sitt CV, flera av dessa är ju mer eller mindre obligatoriska: Biografi, personliga uppgifter, utbildning, seminarium och eventuella kurser, tidigare arbetslivserfarenhet, datorkunskap (vilken nivå samt vilka program behärskar du), utländska språk (överdriv inte här), dina personliga egenskaper och intressen, och om det slutligen är något annat man bör tänkta på eller ta upp i sitt curriculum vitae. Ett CV är ju så otroligt viktigt så det är ju på sin plats att man lägger ner lite tid på att skriva ett sådant. De olika beståndsdelarna som jag tänkte titta på tar upp de olika punkterna du bör ha med, och jag kommer att gå igenom dessa i kronologisk ordning, med andra ord så kommer jag att börja med biografin och här finns ju flera saker att tänka på, men mer om detta i nästa bloggpost.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt