Skriv dina drömmar i ditt CV

Sitter där och längtar


skrivet den 09 dec av Admin, klockan:09:06
Sittande vid skrivbordet längtar jag verkligen efter detta jobbet. Jag går upp och stänger dörren eftersom ungarnas skrik irriterar. Detta CV jag nu ska skriva måste bli så bra som jag vill och som kan vara avgörande om jag får jobbet. Distinkta och självklarar bitar om mig själv kommer först och vad jag kan och vad jag vill. Bitar som min arbetsgivare direkt ska få ett intryck av mig att jag har den kompetens och kunnande de söker. Utan att överdriva vet jag vilka kvaliteer jag har, men det gäller att skriva dem på ett sådant sätt så de lyfts fram och som genast ger ett intresse där mina grader ökar och att jag till sist hamnar i den hög som min arbetsgivare ska titta vidare i och som han sedan ska ta kontakt med. Detta kan vara min viktigaste CV jag skrivit någonsin och då kan man inte bara sitta där och längta utan man vet att man även måste skapa en CV som duger. En CV som ger mig den ekonomiska trygghet jag länge önskat.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt