Skriv dina drömmar i ditt CV

Skrivs på olika sätt


skrivet den 04 dec av Admin, klockan:07:41
Man säger att en CV kan skrivas på tre olika sätt. Mallen är antingen i mixad ordning, funktionell ordning eller i kronologisk ordning. Jag tänker fördjupa mig i var och ett och ge ett mer konkret avtryck vad var och en betyder och innebär. Först ut är den kronologiska och som är det vanligaste formen av hur man sätter ihop en CV. Här handlar det om att dela upp dina goda erfarenheter i olika rubriker där man går i kronologisk ordning. De tidigaste jobben först och din senaste sysselsättning sist. Detta ger en bättre och mer överskådlig CV där man tydligt visar hur du stigit i graderna och fått allt bättre jobb och ansvar under åren. Själv har jag alltid använt mig av detta sättet när jag sökt jobb och i mitt fall har det ofta fungerat och kan man skriva en bra CV med ett lättläsligt typsnitt då har man direkt skaffat sig lite mer pluspoäng än vad man annars hade haft. Något att tänka på för er som tänker skriva en egen CV.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt