Skriv dina drömmar i ditt CV

Svårare än jag trodde


skrivet den 27 jun av Admin, klockan:09:54
Sittande svettig framför datorn torkar jag bort de små dropparna. Jag har nog suttit där i över två timmar nu. Oförmögen att kunna bestämma mig i vilken utformning och storlek jag vill ha det i, börjar jag istället att misströsta eftersom jag aldrig verkar kunna acceptera det jag tagit fram och skrivit. Jag vill hela tiden förbättra och förändra. Stuket ska se bra ut och jag ska även försöka göra den så bred som möjligt där de små justeringarna inte behöver bli för omfattande när jag söker olika typer av jobb. Att skriva en CV som ska uppfattas som både praktiskt och intressant var svårare än jag trodde. Måste snart bestämma mig och få en färdig mall på hur den ska se ut och i vilken omfattning det handlar om. Efter ytterliggare en timme är jag fortfarande inte klar och mina suckar blir allt djupare. Till sist gav jag upp och sparade det jag skrivit och beslöt mig att fortsätta i morgon, men då har jag lovat mig att det inte ska ta så långt tid även att det var svårare än jag trodde att skriva en bra CV.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt